• Matura Shteterore

  Do te gjeni informacione lidhur me procesin e matures shteterore datat e eventeve ne lidhje me te, si dhe materiale te tjera ndihmese e plotesuese

 • Komuniteti ynë

  Ketu do te gjeni informacion per komunitetin mesues nxenes ne shkollat ne varesi te Zyres sone Arsimore... Aktualisht faqja nen konstruksion, ndaj ftoheni te vizitoni faqen e Bashkise Kruje

 • Kurse dhe Trajnime

  Do te sjellim informacone per kurset dhe trajnimet qe do te organizoje ZVAP Kruje

 • Konkurimi Mesues per Shqiperine 2022

  Per procedurat e konkurimit te mesuesve ne portalin “ Mesues per Shqiperine “ 2022.
  per me shume klikoni linkun me lart

Mirësevini ne ZVAP Krujë

Ketu do te gjeni informacione per mesuesit nxenesit dhe stafin mesimor, si dhe per pjesetare te komunitetit te lidhur me arsimin ne rrethin tone. Ne jemi gjithmone ne sherbim te komunitetit tone per te siguruar nje arsim cilesor dhe gjitheperfshires.

99
Shkolla te mesme te pergjithshme
99
Shkolla 9 vjeçare
99
Numri i mesuesve
99
Numri i nxenesve ne gjimnaz
99
Numri i nxenesve ne shkollen 9vjecare
99
Nxenes gjithsej

Te rejat

Ketu do te gjeni njoftime lajmerime lidhur me ZVAP Kruje

Ngjarje

Ketu do gjeni njoftime per ngjarjet dhe eventet

View All Events

Best WordPress Theme for your Education Institution.

Education Zone Pro is the premium WordPress theme designed to create professional website. The theme is very easy to use and has wide customization options for creating a unique website.

Buy Now View details

Why Choose Us

This section is perfect for displaying information that makes your institution unique and special. Let your prospective students know about your unique and attractive qualities that makes your institution so appealing

Driven by our Curiosity

A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia.

Globally Focused

A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia.

Our Students Success Stories

Show the world what your students have to say !

Our Faculty

Display your distinguished faculty members with pride in the Team Section.

Te rejat e fundit

Ketu do te shfaqen njoftimet apo te rejat me te fundit.

Subscribe to Newsletter

Subscribe now and receive weekly newsletter with educational materials, new courses, interesting posts, popular books and much more!