Krijojmë nxënës

Stafi i mesuesve dhe punonjesve arsimore te Zyres Arsimore Kruje dhe jo vetem, jane treguar gjithmone te perkushtuar ne krijimin e hapesirave te nevojshme per t'u mundesuar femijeve te komunitetit…

Opening Door- Literacy.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis,…