Krijojmë nxënës

Stafi i mesuesve dhe punonjesve arsimore te Zyres Arsimore Kruje dhe jo vetem, jane treguar gjithmone te perkushtuar ne krijimin e hapesirave te nevojshme per t’u mundesuar femijeve te komunitetit te Bashkise Kruje hapesirat e nevojshme per nxenien e dijeve.

Ne kemi si synim jo vetem te japim dije, por edhe te orientojme femijet, te rinjte e te rejat ne horizontet e pamasa te dijeve. Kemi bere perpjekje te vazhdueshme qe jo vetem te mesojme, por te krijojme njerez te etur per te nxene.

Categories: News