Krijojmë nxënës

Stafi i mesuesve dhe punonjesve arsimore te Zyres Arsimore Kruje dhe jo vetem, jane treguar gjithmone te perkushtuar ne krijimin e hapesirave te nevojshme per t'u mundesuar femijeve te komunitetit…

Opening Door- Literacy.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis,…

Veprimtari te ZVAP Kruje

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis,…